16 06 2019 / 23:58

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 24 januar 2014 16:51

СЛОБОДНА ЗОНА АПАТИН

Приказује се foto1.jpg

Вршилац дужности директора Друштва са ограниченом одговорношћу за управљање Слободном зоном "Апатин" Милош Ђерић и Драган Јосић шеф апатинске Канцеларије Реогионалног центра за развој малих и средњих предузећа "Смер" из Суботице, учествовали су на радионици организованој од стране Групације слободних зона и царинских складишта Удружења за трговину Привредне коморе Србије и Словеначког пословног клуба у Београду.

На радионици је речено да су ових дана почеле са радом две нове слободне зоне, у Апатину и Врању, а да у Србији постоји још једанаест активних зона. Предности слободних зона, инфраструктурно опремљеног земљишта на коме Влада и локална самоуправа додатно гарантују стимулативан режим пословања, представљене су представницима словеначке привреде у Србији.

У слободним зонама инвеститори су ослобођени царине и пореза на додату вредност на робу, репроматеријал, сировине, грађевински материјал и енергенте који се користе у процесу производње. У појединим зонама, међу којима је и апатинска, локална самоуправа даје додатне олакшице, као и инфраструктурно опремљен простор.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .