13 12 2018 / 18:01

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 24 januar 2014 16:51

СЛОБОДНА ЗОНА АПАТИН

Приказује се foto1.jpg

Вршилац дужности директора Друштва са ограниченом одговорношћу за управљање Слободном зоном "Апатин" Милош Ђерић и Драган Јосић шеф апатинске Канцеларије Реогионалног центра за развој малих и средњих предузећа "Смер" из Суботице, учествовали су на радионици организованој од стране Групације слободних зона и царинских складишта Удружења за трговину Привредне коморе Србије и Словеначког пословног клуба у Београду.

На радионици је речено да су ових дана почеле са радом две нове слободне зоне, у Апатину и Врању, а да у Србији постоји још једанаест активних зона. Предности слободних зона, инфраструктурно опремљеног земљишта на коме Влада и локална самоуправа додатно гарантују стимулативан режим пословања, представљене су представницима словеначке привреде у Србији.

У слободним зонама инвеститори су ослобођени царине и пореза на додату вредност на робу, репроматеријал, сировине, грађевински материјал и енергенте који се користе у процесу производње. У појединим зонама, међу којима је и апатинска, локална самоуправа даје додатне олакшице, као и инфраструктурно опремљен простор.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .