23 01 2020 / 14:15

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 14 mart 2014 16:39

КАМЕН ТЕМЕЉАЦ

ЗА НОВУ ФАБРИКУ

У АПАТИНУ

Камен темељац за нову фабрику намештаја у Апатину положили су председник општине Апатин др Живорад Смиљанић и покрајински секретар за привреду  запошљавање и равноправност полова Мирослав Васин. У четвртак у апатинској  привредној зони  Блок 61 полагању камена темељца присуствовали су још И инвеститор Јасмин Махич, и директор Управе за слободне зоне Милан Ристић.

Словеначки инвеститори, сувласници фирме „Дино Машич и Јуре“ су своју заинтересованост за изградњу фабрике плочастог намештаја „Лумбер лине“ у Апатину показали пре два месеца када је фирма и регистроивана. Ова инвестиција је вредна 1.200.000 евра, а у будућој фабрици намештаја, када производња крене у првој фази, запослиће се 40 радника. У фабрици ће се за инострано тржиште производити плочасти намештај намењен за опремање хотела и других туристичких објеката, здравствених установа и школа. Фабрика намештаја биће завршена за 100 дана, а  извођач радова је  фирма „ Новоградња“ из Бездана.Словеначки инвеститори имају намеру да ову фабрику касније прошире и тиме запосле још нових радника.

Мирослав Васин је овом приликом посебно нагласио чињеницу да су изузетни резултати попут данашњег, плод успешне сарадње Владе АП Војводине и Покрајинског секретаријата за привреду са локалним самоуправама.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .