24 06 2019 / 14:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 19 novembar 2014 16:06

ПОДРШКА ЗАПОШЉАВАЊУ...

 

 

Први у циклусу од пет тренинга намењених женама и младима одржан је у Апатину у оквиру „СЕЕД“ програма подршке запошљавању и самозапошљавању.

Тема тренинга била је "Анализа сопствених потенцијала и планирање каријере", а након овог, уследиће и тренинзи на теме: "Увод у предузетништво", "Бизнис план", "Финансије и управљање ресурсима", "Управљање предузећем" и "Маркетинг, рекламирање и односи са јавношћу". Најмање четрдесет житеља апатинске општине похађаће наведене тренинге у наредних месец и по дана. Најуспешнији и највише мотивисани међу њима имаће прилику да наставе обуку у области органске производње хране, развоја локалног туризма и социјалног предузетништва.Одржавање ових обука подржала је и општина Апатин, уступивши просторије за тренинг и пруживши пуну подршку у организацији догађаја, али и поједине институције и удружења.

Носилац „СЕЕД“ програма је аустријска организација Волксхилфе Солидаритäт, чија је партнерска организација у Србији Новосадски хуманитарни центар, а програм финансира Аустријска развојна агенција . Обуке се, поред Апатина, организују још и у Кули, Сурдулици и Владичином Хану.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .