13 12 2019 / 09:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 21 avgust 2015 15:29

Форум - камп

“Власина 2015”

Rezultat slika za Форум - камп “Власина 2015”

 

 

Канцеларије за младе општине Апатин следећим сопштењем обавештава све омладинске цивилне организације о организовању Форума “Власина 2015”….

“Нова платформа за сарадњу омладинских организација, форум "ВЛАСИНА 2015", реализоваће се, под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије, на Власинском језеру у периоду од 24. до 31. августа. Циљ пројекта је да се Власинско језеро промовише као ново место за окупљање активних младих из Србије и региона, као и да се скрене пажња релевантних државних институција на рад и активности ОЦД.Организатори желе да Власинско језеро претворе у центар омладинских иницијатива. Позивају заинтересоване да дођу и промовишу своју организацију, пројекте, идеје и учествују у стварању новог догађаја који ће, како се надају, следеће године попримити међународни карактер.

У саопштењу се каже -  Позивамо све средњошколце/студенте/активисте да се придруже нашој иницијативи и пријаве се за учешће на Форуму/кампу "Власина 2015" најкасније до 22. августа. Форум ће окупити младе узраста од 16 до 30 година из Србије и Републике Српске. Места на Форуму су ограничена. Управа Форума ће свим учесницима обезбедити превоз, храну, смештај, едукативни и забавни програм уз котизацију од 49 евра. Организовани аутобуси полазе из Новог Сада, Београда, Краљева, Ниша, Косовске Митровице и Ужица. Уколико учесници имају свој шатор и врећу за спавање, котизација износи 25 евра. Управа Форума је свим учесницима обезбедила велике шаторе у којима ће се организовати предавања, радионице, трибине, дебате, Бину на којој ће бити приказивани различити забавни садржаји, WиФи, мобилне тоалете, озвучење у свим шаторима и остале занимљиве детаље. За представнике студентских и омладинских организација, обезбеђено је бесплатно учешће.”

Линк за пријаву може се наћи на ФБ страници Канцеларије за младе општине Апатин.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .