21 05 2018 / 10:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 avgust 2017 18:13

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

ОПШТИНЕ АПАТИН

На првој седници, на којој су одборници материјал добили у електронској форми, присуствовало је 24 одборника који су усвојили свих 23 тачке дневног реда.

У првој тачки је усвојен Извештај о извршењу буџета општине Апатин за прву половину 2017. године, након чега је усвојен и Програм подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Апатин за 2017. годину.

У наредним тачкама је разматран Програм и усвојен предлог Одлуке о спровођењу комасације катастарске општине Сонта, а усвојен је и предлог Одлуке о изменама Одлуке о заштити пољопривредног земљишта, усева и засада пољских путева и канала од пољске штете и организовању пољочуварске службе на подручју општине Апатин.

У наставку седнице, усвојен је предлог о именовању директора Д.О.О. за управљање Слободном зоном Апатин, усвојене су измене у Општинској изборној комисији, комисији за спровођење комасације катастарске општине Купусина, комисији за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у  државној својини, такође су усвојене кадровске измене у Савету за буџет и финансије, Управном одбору општинског Културног центра, надзорном одбору Центра за социјални рад, комисије за спровођење конкурса за избор директора јавних предузећа у општини Апатин, школском одбору Техничке школе са домом ученика Апатин и школском одбору гимназије „Никола Тесла“ Апатин.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .