21 01 2018 / 11:15

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 avgust 2017 18:13

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

ОПШТИНЕ АПАТИН

На првој седници, на којој су одборници материјал добили у електронској форми, присуствовало је 24 одборника који су усвојили свих 23 тачке дневног реда.

У првој тачки је усвојен Извештај о извршењу буџета општине Апатин за прву половину 2017. године, након чега је усвојен и Програм подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Апатин за 2017. годину.

У наредним тачкама је разматран Програм и усвојен предлог Одлуке о спровођењу комасације катастарске општине Сонта, а усвојен је и предлог Одлуке о изменама Одлуке о заштити пољопривредног земљишта, усева и засада пољских путева и канала од пољске штете и организовању пољочуварске службе на подручју општине Апатин.

У наставку седнице, усвојен је предлог о именовању директора Д.О.О. за управљање Слободном зоном Апатин, усвојене су измене у Општинској изборној комисији, комисији за спровођење комасације катастарске општине Купусина, комисији за спровођење поступка јавног надметања за давање у закуп пољопривредног земљишта у  државној својини, такође су усвојене кадровске измене у Савету за буџет и финансије, Управном одбору општинског Културног центра, надзорном одбору Центра за социјални рад, комисије за спровођење конкурса за избор директора јавних предузећа у општини Апатин, школском одбору Техничке школе са домом ученика Апатин и школском одбору гимназије „Никола Тесла“ Апатин.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .