21 01 2018 / 11:17

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 08 septembar 2017 14:31

ЛАГ Општине Апатин

 

 

 

На Оснивачкој скупштини Локалне акционе групе, одржане у сали Скупштине општине Апатин, учествовало је око педесетак представника цивилног, приватног и јавног сектора са подручја Апатина, Пригревице, Сонте, Свилојева и Купусине. Они су донели оснивачки акт ЛАГ-а, Статут, Пословник о раду, изабрали Управни и Надзорни одбор, као и Евалуациону комисију ЛАГ-а. За ЛАГ менаџера је изабрана Рената Куцур, а за председника Управног одбора Срђан Грбић.

ЛАГ менаџер, Рената Куруц, је истакла да је реч о непрофитној организацији, чије је формирање, као и израда стартегије будућег ангажовања, почело још у мају и да се након ове оснивачке скупштине, где су донета основна акта, очекује за неколико дана и званична регистарција. У фокусу интересовања ЛАГ-а биће пољопривреда, мала привреда, туризам, ловни и риболовни, култура, образовање и све друге друге области, осим инфраструктуре. Локална акциона група ће средства за своје задатке сакупљати из домаћих и европских фондова, на основу пројеката са којима ће учествовати на конкурсима.

Срђан Грбић, председник Управног одбора ЛАГ-а, је рекао да је израда стратегије при крају и да ће се у оквиру ње одвијати даље активности ове непрофитне организације.

Из Локалне акционе групе позивају све људе који имају идеје или предлоге пројеката да се јаве у ЛАГ, чије је привремено седиште у Улици Жарка Зрењанина број 14.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .