21 05 2018 / 10:52

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 08 septembar 2017 14:31

ЛАГ Општине Апатин

 

 

 

На Оснивачкој скупштини Локалне акционе групе, одржане у сали Скупштине општине Апатин, учествовало је око педесетак представника цивилног, приватног и јавног сектора са подручја Апатина, Пригревице, Сонте, Свилојева и Купусине. Они су донели оснивачки акт ЛАГ-а, Статут, Пословник о раду, изабрали Управни и Надзорни одбор, као и Евалуациону комисију ЛАГ-а. За ЛАГ менаџера је изабрана Рената Куцур, а за председника Управног одбора Срђан Грбић.

ЛАГ менаџер, Рената Куруц, је истакла да је реч о непрофитној организацији, чије је формирање, као и израда стартегије будућег ангажовања, почело још у мају и да се након ове оснивачке скупштине, где су донета основна акта, очекује за неколико дана и званична регистарција. У фокусу интересовања ЛАГ-а биће пољопривреда, мала привреда, туризам, ловни и риболовни, култура, образовање и све друге друге области, осим инфраструктуре. Локална акциона група ће средства за своје задатке сакупљати из домаћих и европских фондова, на основу пројеката са којима ће учествовати на конкурсима.

Срђан Грбић, председник Управног одбора ЛАГ-а, је рекао да је израда стратегије при крају и да ће се у оквиру ње одвијати даље активности ове непрофитне организације.

Из Локалне акционе групе позивају све људе који имају идеје или предлоге пројеката да се јаве у ЛАГ, чије је привремено седиште у Улици Жарка Зрењанина број 14.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

Posao u "MeteorC." Sombor

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .