22 01 2019 / 16:41

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 23 januar 2018 16:30

Apatin u ritmu Evrope

- audicija

 

 

„Srbija u ritmu Evrope“ je najveće dečje muzičko tamičenje u zemlji, namenjeno deci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pevanje i ples. Program „Srbija u ritmu Evrope“, koji će u 2018. godini proslaviti jubilej, 10 godina svog postojanja, podržavaju ambasade Evrope u Srbiji.

Odabrana deca imaće priliku da svoj talenat za pevanje i ples, tokom šestomesečnih priprema, unaprede uz pomoć profesora produkcije programa „Srbija u ritmu Evrope“, kao i da se na samom finalnom takmičenju, koje će biti održano u junu u Nišu, druže sa vršnjacima iz cele Srbije, koji predstavljaju svoje opštine i gradove. Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale manifestacije biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Upravo iz tog razloga potrebno je da škole selektuju najkvalitetniju decu za audiciju, kako bi od najboljih produkcija programa „Srbija u ritmu Evrope“ odabrala najbolje koji će braniti boje opštine Apatin i ambasade koja lokalnoj samoupravi bude dodeljena za partnera.

Prilikom prijave potrebno je da deca koja pevaju navedu dve ili više pesama kojima će se predstaviti na audiciji, dok plesači sa sobom ponesu muziku uz koju će igrati.Spisak dece koja će pristupiti audiciji, s naznakom da li pevaju ili plešu, potrebno je dostaviti opštinskom koordinatoru najkasnije dva dana pre audicije, kako bi isti bio prosleđen produkciji programa „Srbija u ritmu Evrope“.

Audicija u Apatinu biće održana 29. januara u velikoj sali Doma kulture sa početkom u 15 časova.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .