22 01 2019 / 16:43

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 31 januar 2018 16:22

Sednica Skupštine

opštine Apatin


 

 

U sali Skupštine opštine Apatin održana je 20. sednica Skupštine. Nakon usvojenog dnevnog reda od ukupno 10 tačaka, odbornici su većinom glasova izglasali izmene odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme za svaki organizacioni oblik u opštini Apatin za 2017. godinu, kao i izmene i dopune odluke o Opštinskoj upravi opštine Apatin.Po pitanju izmena i dopuna odluke o promeni osnivačkog akta JKP „Naš dom“ Apatin, kao i prvih izmena i dopuna programa poslovanja JKP „Naš dom“ za 2018. godinu izvestilac je Nedeljko Bračika, v.d. direktora ovog preduzeća. Obe tačke usvojene su većinom glasova.

Odbornici su izglasali izmene odluke o osnivanju Ustanove za stručno usavršavanje odraslih Apatin, a takođe i izmenu Statuta Ustanove za stručno usavršavanje odraslih Apatin.U skladu sa novim zakonom, doneta je odluka o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Apatin. Iz istog razloga, odbornici su se izjasnili i većinom glasova usvojili i odluku o utvrđivanju minimalne naknade za tekuće i investiciono održavanje zgrada i naknade za rad prinudnog upravnika u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji opštine Apatin.

Na 20. sednici donet je predlog rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin neizgrađenog građevinskog zemljišta, „Lidl Srbija“.Na samom kraju sednice, većinom glasova je donet predlog rešenja o pribavljanju u javnu svojinu opštine Apatin putem poklona nepokretnosti poklonodavca vlasnika „Delta Real Estate“ d.o.o. iz Beograda.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .