19 02 2019 / 06:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 09 jul 2018 14:40

Završene

55. Apatinske ribarske večeri

 


Koncertom Viki Miljković, u nedelju, završene su 55. Apatinske ribarske večeri. Ovogodišnji program na glavnoj biti, na Trgu Nikole Tesle, zadovoljio je svačiji ukus. Prvog dana nastupila je hrvatska rok grupa "Hladno pivo", drugog dana publiku je zabavljao bend "Neverne bebe", dok je pretposlednjeg, trećeg, dana izvorne i narodne pesme izvodila Dragica Radosavljević Cakana.

Ove godine po prvi put osnovan je food corner na kojem se nalazila sva ponuda hrane gde su se mogli naći uglavnom specijaliteti od ribe. Takođe, organizovano je i tradicionalno kuvanje Apatinskog alaskog paprikaša "Zlatni kotlić 2018", a svoje umeće pokazali su i mališani u Takmičenju u kuvanju Apatinskog alaskog paprikaša za Juniore.

Poslednje dana 55. Apatinskih večeri skuvan je veliki kotlić ribljeg paprikaša čije su se porcije delile besplatno. Podeljeno je preko 1000 porcija paprkiša.

U bogatom četvorodnevnom programu izdovijile su se sledeće tačke: Trka čamaca Apatinaca na čardi "Pčela", mini koncert predstavnica Apatina na festivalu "Srbija u Ritmu Evrope", takmičenje u pecanju "Zlatna ribica", kao i nastup kulturno umetničkih društava sa teritoriji opštine Apatin.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .