22 08 2019 / 23:07

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 18 januar 2019 16:25

Opštini apatin odobrena

sredstva za rekonstrukciju

plaže "Motel"

 


Ministarstvo privrede Republike Srbije odobrilo je, putem konkursa, opštini Apatin sredstava u iznosu preko 28 milona dinara bez PDV-a za rekonstrukciju puta od plaže "Motel" do naselja "Vagon čarda". Projekat je podržala i Evropska investiciona banka.

Dubravka Korać, zamenik predsnika opštine Apatin, istakla je da je pomenuti put izuzetno prometan naročito u periodu letnje sezone, pa će građani ovom obnovom i proširenjem dobiti moderan, širi i bezbedniji put na ovoj deonici. Koraćeva je najavila da će ove godine biti odrađena i čarda Harčaš, sa ciljem da se pretvori u vizitorski centar za obilizak rezervata prirode Gornje Podunavlje.

Rekonstrukcija ovog putnog pravca je samo jedan od planiranih projekata sanacije i proširenja putne infrastrukture u opštini Apatin u 2019. godini. Najavljeno je proširenje parkinga kod gradske pijace, završetak ulice Petefi Šandora, kao i kompletna rekonstrukcija puta do apatinske deponije. Pored toga, lokalne samouprave Apatin i Sombor zajedno su konkurisale za sredstva za izgradnju puta između Kupusine i Monoštora.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .