16 07 2019 / 05:23

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
utorak, 24 decembar 2013 17:12

ГРАДСКИ ОДБОР ДС СОМБОР

Седници Градског одбора Демократске странке у Сомбор у понедељак су присуствовали  председник Демократске странке Драган Ђилас, председник Ресорног одбора Демократске странке за финансије Душан Никезић, председник Извршног одбора Демократске странке Душан Елезовић и председник Окружног одбора ЗБО демократске странке Жељко Двожак.

Седница је одржана у великој Сали Градске куће и поред поменитих присуствовали су председници свих општинских одбора ЗБО округа као и чланови Градског одбора ДС Сомбор. На почетку седнице усвојен је записник са прошле седнице и након тога председник ГО ДС Сомбор мр Синиша  Лазић  поднео је извештај о раду за 2013 годину. Како није било примедби и реплика на извештај председника странке у Сомбору прешло се на следећу тачку дневног реда у којој је Милица Лишчевић представила Економски план за развој Града Сомбора. У излагању Милице Лишчевић истакнуто је да је срж развоја нашег града у развоју пољопривреде, а одмах иза тога привреде, туризма, прекограничне сарадње, здравства,образовања и културе. У свакој од ових области истакнути су постојећи и садашњи проблеми , могућа решења и како најбрже доћи до решења. Презентацију Економског плана за развој Сомбора први је похвалио председник Ресорног одбора Демократске странке за финансије Душан Никезић, а свој коментар су дали  неколико чланова Градског одбора ДС.

Градоначелник Града Сомбора Немања Делић  је са своје позиције изнео виђење рада Градске управе на чијем се врху налази Демократска странка већ више од 15 година истичући да је у ово тешко време у којем живимо руководство Града ради искључиво у интересима грађана. Буџет се прави реално и веома одговорно се троши. Велика штета је што не можемо о неким стварима сами да одлучујемо али се трудимо да оно што имамо најравномерније расподелимо истакао је Делић. После градоначелника за говорницу су изашли и Душан Елезовић, Жељко Двожак и председник ДС Драган Ђилас. Сви су се веома позитивно изјаснили о Економском плану за развој Сомбора и уопште о раду Градског одбора у Сомбору.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .