20 01 2019 / 21:24

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 28 januar 2014 16:55

УРС - "СРБИЈАГАС ЋУТИ

И ПЉАЧКА ВОЈВОЂАНЕ !"

Уједињени региони Србије, сектор за односе са јавношћу објавили су Саопштење које преносимо у целости :

Уједињени региони Србије упозоравају да, у атмосфери предизборне кампање, не сме остати незапажена и некажњена очигледна пљачка грађана Војводине преко децембарских рачуна за гас.

Понашање јавног предузећа Србијагас, које је на децембарским рачунима грађанима зарачунало и до три пута већу потрошњу гаса, очигледан је доказ да су неопходне озбиљне промене државе према руковођењу јавним предузећима која све чешће своје проблеме „крпе“ захватајући из џепова грађана. Постоји и основана сумња да је гас који је испоручен био лошег квалитета, као и да су уместо чистог гаса у систем пуштане велике количине ваздуха.

Објашњења која је до сада понудио дистрибутер су обични изговори и не отклањају сумње да руководство Србијагаса на овај начин покушава да обезбеди плате запосленима и смањи дефицит предузећа. Зар није довољно што се држава задужила за скоро милијарду евра гарантујући кредите Србијагаса, већ треба дозволити да ово предузеће некажњено  удара на већ испражњене новчанике грађана који су принуђени да користе његове услуге? Понижавајуће је да се грађанима, који су потрошачи гаса, није обратио нико од званичника из Србијагаса, који су иначе константно присутни у медијима. Уједињени региони Србије подсећа да су се много другачије понашали када су пропагирали увођење гаса као најјефтинијег енергента за домаћинства.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .