18 09 2019 / 22:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 jul 2014 15:17

САОПШТЕЊЕ

ГО СНС СОМБОР

Поводом неистинитих тврдњи Градско одбора ДСС-а у прошлом броју „Сомборских новина“ , Градски одбор Српске напредне странке се огласио Саопштењем у којем се између осталог каже

"Српска Напредна Странка се залаже за темељне реформе у Сомбору и за прекид са праксом претходне владајуће коалиције коју су предводиле ДСС и ДС, а која се састојала у лошем вођењу града, страначком запошљавању и неконтролисаном трошењу новца свих грађана. Грађани морају боље живети, те у складу са тим Српсна Напредна Странка позива све опозиционе странке на сарадњу око кључних питања у нашем граду. Сарадња и разумевање су увек бољи од нових избора, који морају бити крајња мера, будући да је град притиснут многобројним наслеђеним проблемима који би, евентуалним изборима, били само одложени, не и решени. Српска Напредна Странка се никада није устезала од учешћа на изборима, што се најбоље видело 16. марта када је на изборима потврдила свој легитимитет, а када је ДСС, између осталих, остала испод цензуса.

Сматрамо да је неумесно говорити о унутрашњим питањима других, а то се пре свега односи на дискусије са претходних заседања градске Скупштине. Неопходно је нагласити да унутар одборничке групе Српске Напредне Странке не постоје никаква неслагања, те да се само јединство одборничке групе свакодневно потврђује и да се исто увек може проверити гласањем у градском парламенту. Сваки одборник има право на своје лично мишљење и да га искаже у сваком тренутку, јер Српска Напредна Странка није једномислећа као друге странке. Свака критика опозиције је добродошла, али сматрамо да је критика оних који своје редове нису средили непримерена.

Српска напредна странка свакодневно чини храбре кораке, с циљем побољшања живота свих наших суграђана."

Градски одбор Српске напредне странке

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .