20 05 2019 / 22:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 17 septembar 2014 16:02

УГ "СОМБОР ЗА СВЕ"

 

Удружење грађана „Сомбор за све“ представило је данас планове своје одборничке групе у Скупштини Града које ће предлагати и за које ће учинити све да се спроведу или бар започну, јер су од изузетне важности за Град Сомбор и грађане Сомбора.

Медијима су се обратили одборник Скупштине Града, Александар Марковић, члан Градског већа задужен за област пољопривреде, развој села и заштиту животне средине, Зоран Милер, директор Народног позоришта, Михајло Несторовић, директор Културног центра, Срђан Алексић и Душан Јовић, помоћник градоначелника задужен за област културе. Марковић је објаснио на који начин ће у скупштинским клупама ова одборничка група деловати, са циљем остваривања својих планова. Милер се дотакао тема у свом ресурсу – пољопривреди, заштити животне средине и развоју села, а директори Културних установа су приказали планове ових институција. Указано је на план да се напокон заврши и оспособи некадашњи Дом омладине у Сомбору и представљен је план рада и гостовања сомборског позоришног ансамбла. Акценат је ове године бачен на гостовања по Србији и региону. Душан Јовић је на крају истакао да је коначно дошло време да се Град Сомбор покрене и буде оно што о њему сви причају. Уназад годинама, сви само причају да треба ово или оно, планови постоје, али се не реализују. Удружење грађана „Сомбор за све“ ће све учинити да се многе ствари покрену и Сомбор буде бољи и лепши.

На питања новинара шта мисле о тренутној ситуацији и одлуци Управног суда Републике Србије, истакнуто је да се око свега дигла велика фама без великог разлога. Претходна власт је изгубила легитимет и ако је било грешака у поступцима приликом смене, а било је, како каже Управни суд, урадиће се све по добијеним упутствима да се све реши законским путем. Зоран Милер је истакао овом приликом да је Управни суд донео одлуку и она се мора поштовати, али да се чекају још одговори на тужбе које су поднете против органа и појединаца претходне власти. Много тога ће се догађати, али то никако не сме прекинути пут којим Град Сомбор треба да иде ка развоју.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .