21 10 2019 / 23:45

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 28 oktobar 2014 16:36

ГО СПС СОМБОР

Градска организација  СПС  у Сомбору је на 10ој Изборној конференцији одржаној у суботу 25.октобра усвојила Извештај о раду и План рада за период 2014.-2018. Год.  Конференција је једногласно изабрала чланове Градског одбора, председника Градског одбора, делегате Покрајинске Конференције и Конгреса СПС-а. Сомборске социјалисте представљаће 21 делегат на Покрајинској конференцији и 19 делегата на Конгресу.

Нови Градски одбор има 41 члана у којем су заступљени представници тридесет једног месног одбора, Форума жена СПС-а и Савета социјалистичке омладине. Конференција је за председника ГрО СПС у Сомбору једногласно избарала Борислава Станичкова, досадашњег председника. Милан Ракас и Ђурађ Милановић, поново су предложени за чланове Покрајинског одбора, као и Гордана Вуловић за члана Главног одбора. Новоизабрани Градски одбор је, по завршетку Конференције,  одржао конститутивну седницу. Изабран је Извршни одбор са 17 чланова, који је именовао секретара. Досадашњи секретар Ђурађ Милановић и у наредне четири године обављаће ову захтевну функцију.Градски одбор је, на предлог председника Станичкова изабрао четири потпредседника. Потпредседници ГрО СПС Сомбор су: Гордана Вуловић, Васа Релић, Милан Ракас и Дарко Косановић.Председник ГрО СПС Сомбор Борислав Станичков именовао је Дарка Косановића, професора из Бездана за заменика председника ГрО СПС Сомбор.

Покрајинска Конференција Социјалистичке партије Србије одржаће се 29. новембра у Новом Саду, а Девети Конгрес Социјалистичке партије Србије биће 14. децембра у Сава центру у Београду.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .