23 01 2019 / 01:15

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
četvrtak, 30 oktobar 2014 16:12

ПРОМОЦИЈА КЊИГА

ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА

У СОМБОРУ


Градски одбор Радикалне странке Сомбор организовао је у Сомбору трибину поводом промоције две нове књиге др Војислава Шешеља - „Српски народ мора да ослободи Републику Српску Крајину“ и „Хашко инаугурисање говора мржње“.

У великој сали Градске куће са гости трибине били су Александар Шешељ – син Војислава Шешеља студент треће године Правног факултета и председник српских радикала у Земуну, потпреседник Српске радикалне странке, Милорад Мирчић и Потпредседник скупштине АП Војводине И председник општинског одбора СРС Оџаци Милан Ћук. Препуну салу Градске куће у Сомбору поздравио је на почетку председник Градског одбора СРС Слободан Безбрадица а након тога је виђен кратки документарни филм са снимцима са суђења Војиславу Шешељу у Хагу.

Обе књиге Војислава Шешеља део су великог научноистраживачког пројекта, на коме Шешељ ради сво време свог хашког тамновања, који је назван „Српски народ и нови светски поредак“. Овим двема књигама се даје огроман допринос антиглобалистичкој борби против тоталитаристичких режима и Новог светског поретка рекао је између осталог потпреседник Српске радикалне странке, Милорад Мирчић,  као и то да Република српска Крајина представља обавезу, али и опомену јер процес дезинтеграције Србије није завршен. Свима је познато да се др Војислав Шешељ већ 12 година налази у притвору Хашког трибунала, где му упорно крше основна људска и процесна права. Потпуно је неизвесно да ли ће и када бити донета првостепена пресуда, чиме је мера притвора претворена у казну затвора неограниченог трајања без права на жалбу. Због веома лоших затворских услова живота и ускраћивања неопходне здравствене неге и помоћи, његово здравље је озбиљно нарушено последњих дана и тим поводом се организују у Новом Саду протести “Ослободите Шешеља” са захтевом безусловног ослобађање Шешеља из Хага како би му се омогућило да се лечи на слободи. За 8 новембар ове године заказан је и Скуп подршке Војиславу Шешељу испред зграде Хашког трибунала.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .