21 10 2019 / 23:58

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
četvrtak, 30 oktobar 2014 16:12

ПРОМОЦИЈА КЊИГА

ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА

У СОМБОРУ


Градски одбор Радикалне странке Сомбор организовао је у Сомбору трибину поводом промоције две нове књиге др Војислава Шешеља - „Српски народ мора да ослободи Републику Српску Крајину“ и „Хашко инаугурисање говора мржње“.

У великој сали Градске куће са гости трибине били су Александар Шешељ – син Војислава Шешеља студент треће године Правног факултета и председник српских радикала у Земуну, потпреседник Српске радикалне странке, Милорад Мирчић и Потпредседник скупштине АП Војводине И председник општинског одбора СРС Оџаци Милан Ћук. Препуну салу Градске куће у Сомбору поздравио је на почетку председник Градског одбора СРС Слободан Безбрадица а након тога је виђен кратки документарни филм са снимцима са суђења Војиславу Шешељу у Хагу.

Обе књиге Војислава Шешеља део су великог научноистраживачког пројекта, на коме Шешељ ради сво време свог хашког тамновања, који је назван „Српски народ и нови светски поредак“. Овим двема књигама се даје огроман допринос антиглобалистичкој борби против тоталитаристичких режима и Новог светског поретка рекао је између осталог потпреседник Српске радикалне странке, Милорад Мирчић,  као и то да Република српска Крајина представља обавезу, али и опомену јер процес дезинтеграције Србије није завршен. Свима је познато да се др Војислав Шешељ већ 12 година налази у притвору Хашког трибунала, где му упорно крше основна људска и процесна права. Потпуно је неизвесно да ли ће и када бити донета првостепена пресуда, чиме је мера притвора претворена у казну затвора неограниченог трајања без права на жалбу. Због веома лоших затворских услова живота и ускраћивања неопходне здравствене неге и помоћи, његово здравље је озбиљно нарушено последњих дана и тим поводом се организују у Новом Саду протести “Ослободите Шешеља” са захтевом безусловног ослобађање Шешеља из Хага како би му се омогућило да се лечи на слободи. За 8 новембар ове године заказан је и Скуп подршке Војиславу Шешељу испред зграде Хашког трибунала.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .