16 06 2019 / 15:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 23 decembar 2014 15:45

Удружење грађана

''Сомбор за све''

 

 

Канцеларије Удружења грађана ''Сомбор за све'' званично су отворене у понедељак на адреси Венац Степе Степановића бр. 5.

На свечаном отварању канцеларија  присутнима се обратио председник удружења мр Душан Јовић који је том приликом рекао да је УГ “Сомбор за све” основано почетком 2012. године с намером да делује искључиво на локалу, односно на територији града Сомбора. Истакнуто је да је УГ ''Сомбор за све'' до дана данашњег наступало и наступа самостално, независно и да је отворено за све људе са добрим идејама, иницијативама и позитивном енергијом. Данас одборничка група ''Сомбор за све'' броји седам одборника и друга је по величини одборничка група у владајућој већини у Скупштини Града.

Отварању канцеларија су поред бројних чланова и симпатизера удружења присустовавали и градоначелник Сомбора Саша Тодоровић, заменик градоначелника Владислав Живановић, председник Скупштине града Сомбора Борислав Станичков, чланови градског већа, директори јавних предузећа и установа, као и наши истакнути суграђани Милан Стојков, Михајло Зурковић, др Слободан Дедић и други.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .