27 06 2019 / 07:24

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 24 decembar 2014 16:41

Градски одбор СПС Сомбор -

Седница Одбора за здравство

и социјалну политику СПС Сомбор

- Савет социјалистичке омладине

СПС Сомбор

 

 

Из Градског одбора СПС Сомбор стижу два саопштења.

У првом се каже да је одржана конститутивна седница Одбора за здравство и социјалну политику СПС Сомбор. За председника је изабран др Душан Вујашковић, за заменика председника др Борислав Делић, а за секретара Мирјана Секулић.

На седници је овом приликом закључено  да проблема у здравству има много, да се не могу сви одмах решити, али да се ипак мора сагледати шта је основни извор незадовољства грађана, те да се учини напор како би се чекања и заказивање прегледа свели на минималну меру, како би заживела примарна здравствена заштита уз корекцију норматива о броју лекара, као и да се обезбеди перманентна здравствена заштита по селима и насељеним местима уз адекватну новчану накнаду.  Прихваћен је предлог проф.др Стојана Бербера, да се у наредном периоду организују трибине „Све о повишеном крвном притиску“ у селима и насељеним местима, чији би носиоци били проф.др Стојан Бербар и Др Душан Вујашковић.

Тема другог Саопштења је Савет социјалистичке омладине..

Савет социјалистичке омладине Градског одбора СПС Сомбор организовао је акцију прикупљања новчаних средстава намењених за куповину новогодишњих пакетића за малишане из социјално угрожених породица. Акција је спроведена у сарадњи са Црвеним крстом, за децу корисника „Народне кухиње“ узраста од 2 до 10 година.

Овом акцијом социјалистичка омладина жели да покаже хуманост и солидарност на делу и омогући деци чији родитељи нису у могућности да сами испуне дечије жеље, ипак осете радост празника и даривања. ... каже се између осталог у Саопштењу.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .