16 10 2019 / 17:49

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 19 maj 2015 15:43

Форум жена "Треће Србије"

Резултат слика за "Трећа Србије"

 

 

Поводом обележавања Међународног дана породице 15. маја, у организацији Форума  жена политичке организације „Треће Србије“  у просторијама Месне заједнице „Венац“ одржан је округли сто на тему породице и њеног значаја у друштву.

Присутне је поздравила председник Форума жена Силвија Вилим и указала на значај анализирања промена у породици као основне ћелије друштва, јер је према упозорењу социолога све више једночланих домаћинстава, а подаци о наталитету су поражавајући.   Јелена Мијић, модератор овог скупа, представила је статистичке податке који показују да је данас у Србији огроман број развода, насиље у породици све учесталије, а морталитет већи у односу на наталитет. Све више породица одлучује се само за једно дете.  Истакнуто је овом приликом да је у Србији је од почетка ове године у породичном насиљу убијено 19 људи, јер је насиље у породици све присутније.

Форум жена „Треће Србије“ је након дискусије истакао свој закључак да се залаже за очување традиционалне српске породице са елементима модерне породице, уз налажење правог начина да се породица сачува и да њени чланови буду заштићени.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .