12 11 2019 / 03:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 05 jun 2015 16:09

Реакције на

Нови програм

потпредседника ДС

Борислава Стефановића

 

 

Нови програм потпредседника ДС Борислава Стефановића изазива реакције на свим нивоима али највише унутар саме странке…

Агенција Тањуг на свом сајту објављује да …

Председник Градског одбора ДС Нови Сад Вељко Крстоношић каже да не може коментарисати програм потпредседника странке Борислава Стефановића јер га није видео, а члан Градског одбора ДС Драган Максимовић тврди да тај програм има велику подршку међу члановима у Новом Саду.

Максимовић је рекао да је током кампање за изборе за председника Градског одбора промовисао програм и идеје које су врло сличне Стефановићевим. "Стефановићев програм неће бити прихваћен јер се тренутна руководећа структура ДС не слаже са њим, а страначки органи су формирани на такав начин да се већ у напред зна да такви предлози неће бити прихваћени", рекао је Максимовић и додао да се залаже за отклон од неолибералног приступа политици и окретање средњем слоју. Према његовим речима то је нови приступ политици који треба да има ДС, а такав програм, како је истакао, не могу спроводити стари кадрови.  "Стефановић је члан Градског одбора ДС Нови Сад и имао је прилику да се упозна са ставовима које сам заступао током кампање за председника тог одбора и од тада траје наша сарадња", рекао је Максимовић. Он је додао да ће наставити са промовисањем својих ставова, без обзира што, како је истакао, на то не гледају благонаклоно у актуелном Градском одбору ДС-а, па су већ и покренули кораке за његову смену. Међутим, нагласио је, ни чињеница да "не својом вољом неће бити члан Градског одбора", неће га спречити да настави са промоцијом свог програма и идеја.

Председник Градског одбора ДС Нови Сад Крстоношић рекао је да не може коментарисати, али и да није добро да се оно што би требало да буде предмет расправе на страначким органима медијски експолатише пре него се нађе пред тим органима. Крстоношић је казао да је тачно да се ДС налази у процесу израде програма и истакао да има доста људи који на програму раде, али нису то најавили преко медија. "Сматрам да такве старио не треба најављивати преко медија. Иначе једва чекам да видим и Стефановићев, али и програме који предложе други чланови ДС, тек након тога ће бити могуће дати оцену о њима", рекао је Крстоношић.

 

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .