15 12 2019 / 07:05

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 01 jul 2015 14:50

ПО Трећа Србија у Сомбору

уређује дечије игралиште....

Rezultat slika za "трећа Србија"

 

 

У организацији Месног одбора Млаке, политичке организације Трећа Србија у Сомбору, у уторак је одржана акција на дечјем игралишту у улици Јухаса Шандора.

Том приликом су измалтерисани и потом окречени зидови на које ће, по речима председника Месног одбора Млаке Треће Србије у Сомбору Вање Стојановића, у суботу ће деца из „краја“ уз помоћ проф. Милоша Пејовића нанети бојама своје најдраже мотиве чиме би се завршила акција уређења овога игралишта.

Као и прошле године, на истом овом месту ће у понедељак са почетком у 18 часова бити организовано паљење Иванданске ватре под слоганом „Традиција у нашем крају“. Вања Стојановић, председник Месног одбора Млаке Треће Србије у Сомбору, је указао и на неке од проблема који се не решавају више од две деценије, а које је могуће решити уз само мало ангажовања неколицине. „Константним радом на терену увиђамо разне проблеме са којима се сусрећемо свакодневно. Стога смо и започели петицију под називом „Иницијатива за безбедан саобраћај“, где у разговору са комшијама попуњавамо листу са којом желимо да утичемо на одговорне. Овим се показује својим личним примером, да политика може имати и лепшу страну где вредни и часни људи могу својим деловањем улепшати своје окружење“ рекао је овом приликом председник Месног одбора Млаке Треће Србије.

Позивањем на поменуте догађаје, организатор је истакао да су врата Треће Србије отворена свима који желе да утичу сами на свој живот, и сопственим учешћем мењају ситнице које ће на крају „ланца“ чинити суштину.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .