15 12 2019 / 07:11

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 29 jul 2015 15:41

Основан

Месни одбор Дорослово

Политичка организација

Треће Србије

Rezultat slika za трећа србија

 

 

Политичка организација Треће Србије у Сомбору крајем прошле недеље основала је Месни одбор Дорослово. У саопштењу, које смо добили овим поводом, каже се да је једногласном подршком 31 члана Скупштине за председника месног одбора Дорослово Треће Србије у Сомбору изабран Ненад Белић, а за потпредседника Недељка Сабо.

Оснивачкој Скупштини присуствовали су председник Градског одбора Треће Србије Сомбор, Синиша Милић, покрајински посланик Треће Србије, Срђан Завишин, као и председник Удружења грађана Породични покрет за развој Сомбора и члан Градског одбора Треће Србије у Сомбору, Мирослав Вељковић.

На седници је наглашено да је потребно што већи број младих људи укључити у политички живот, како нашег Града, тако и уопште целе државе. Млади људи увек су били носиоци квалитетних промена, које су у овом тренутку преко потребне. Што већи број младих људи треба да буде што ближе нивоима на којима се доносе оне најзначајније одлуке. Такође је посебан акценат стављен на неопходност спровођења медијске и образовне кампање усмерене ка промоцији породице и породичних вредности. У породици, као темељу моралног, вредносног и економског живота, дете треба да добије свест о солидарности, предузетништву, штедњи новца и ресурса.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .