19 10 2019 / 05:31

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 30 septembar 2015 16:24

ДС Сомбор  - Форум жена

 

 

Градски одбор Демократске странке Сомбор организовао је конференцију на медије на којој су се представнице странке и Форума жена ДС осврнуле на актуелна дешавања у Граду Сомбору.

Теме су биле план које жели да оствари руководство града Сомбора и ЈП Дирекције за изградњу, на досадашњој живинској пијаци, оглушавање о Генерални план и План детаљне регулације централне зоне „Венац“, солуција изградње подземне гараже, неодговарање на питања које су поставили грађани након Јавног увида у поменути план и слично...

Такође је овом приликом дато једно виђење досадашње политике Демократске странке из угла жена чланица Форума жена Демократске странке са закључком да се и даље одговорно ради на побољшању живота средњег слоја становништва, пензионера и социјално угрожених особа како у Граду тако и у околним селима.

Истакнути су примери добрих и неуспешних приватизација и последице истих... и закључено је да ситуација данас није сјајна али да се  жене Форума жена Демократске странке  ангажују  свакодневно , да у својим срединама допринесу бољем животу својих суграђана.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .