21 11 2019 / 01:50

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 01 septembar 2010 02:00

ДЕЦА ПОКАЗУЈУ ЗБУЊЕНОСТ И НЕЗНАЊЕ

Омладина Либерално демократске партије Сомбора данас је издала саопштење за јавност поводом почетка школске године, у ком се између осталог каже...

Наша је дужност и обавеза да укажемо јавности на катастрофално стање у којем се налази наш целокупан образовни систем. Не можемо говорити о неким институционалним иницијативама за побољшање ситуације када по свим статистичким подацима имамо један од најстаријих и најзаосталијих образовних система у смислу неразумевања градива и недовољне укључености ђака у процес креирања политике која се тиче директно њих. Данас имамо огроман проценат деце у основним и средњим школама који и даље показују збуњеност и незнање и када су у питању основни подаци из материје коју обрађују.

 

Млади ЛДП-а спремају програмски документ који ће се својим већим делом бавити образовањем, и у његову израду желе да укључе пре свега младе који на своју будућност желе активно да утичу, а посебно ће узети у обзир информације које добијају од самих основаца, средњошколаца и студената који најбоље познају ствари изнутра.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .