20 01 2020 / 15:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 07 novembar 2011 17:06

ГРАДСКИ ОДБОР ЛДП СОМБОР ОБЕЛЕЖИО РОЂЕНДАН ПАРТИЈЕ.

Поводом тог догађаја добили смо саопштење у коме се између осталог каже:

Пријемом у Великој Сали Градске куће за чланове и симпатизере, представнике политичких партија, невладихих организација и угледне суграђане, Градски одбор ЛДП  Сомбор обележио је, у суботу 5. новембра, шест година од оснивања Либерално демократске партије. Са скупа је поручено да је политика преокрета  права платформа, локални програм  добра основа, а подршка грађана гаранција да  ЛДП располаже  потенцијалом да након избора преузме део одговорности  за будућност Сомбора, али у некој бољој и способнијој градској власти!

“Пре шест година, 5. новембра основана је Либерално демократска партија у Дому омладине у Београду. На исти дан потписан је проглас грађанима Србије за европски пут Србије у Европску унију. То је подршка кандидатури и супротстављање анти-европским и анти-модернизацијским снагама у Србији. Те снаге покушавају да одбаце кандидатуру Србије, да помогну да се та кандидатура не прихвати или да се барем датум за почетак преговора не добије 9. децембра. То ЛДП никада неће прихватити” – нагласио је тим поводом потпредседник ЛДП Душан Мијић.

Мијић је подсетио да је ЛДП, заједно са Српским покретом обнове и Социјалдемократском унијом иницијатор покрета за преокрет и овог прогласа. Добијена је и подршка велике групе интелектуалаца и невладиних организација, а очекује се прикључење странака мањина у Војводини, подршка у Нишу, Крагујевцу… и читавој држави.

…Између осталог се каже у саопштењу које смо добили из Градског одбора ЛДП-а у Сомбору…

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .