17 10 2019 / 13:57

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 31 oktobar 2013 14:45

МИЛАН ЗУЛИЋ ПОЗВАН НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ВИДЕО ФЕСТИВАЛ У АРГЕНТИНУ

Сликар, дизајнер,  видеоуметник из Апатина Милан Зулића биће једини представника из Србије  на  Интернационални видео фестивал у Буенос Аиресу у Аргентини.

Селекција је начињена од 799 пријављених радова од укупно 755 уметника из 61 земље. Од европских остварења селектовано је 5 уметника, од тога један ето из Србије. Фестивал траје три дана  од 11. до 13. новембра ове године.

Видео рад Милана Зулића који је прошао селекцију се зове “Инфинитy” - (Бесконачност) и премијерно је приказан на “П’сило фестивал” у Марсељу.Захваљујуци добрим оценама француској жирија, видео рад је  приказан и у селекцији интернационалног “АлтернативеФилм/Видео фестивал” у Београду где је добио награду жирија као најзначајније остварење фестивала. Видео је настао дигиталном интервенцијом на једној старој фотографији са почетка двадесетог века.

Награђивани мултимедијални уметник Милан Зулић је рођен 1972. у Сомбору. Показао  јесвоје слике, скулптуре, фотографије, видео и друге радове на 25 самосталних и преко 90 колективних у Београду, Новом Саду, Подгорици, Ријеци, Загребу, Љубљани, Марибору, Пиран, Атина, Наполи, Трст, Софија, Барселона , Санкт-Петербург, Марсеј, Цирих.

 

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .