28 01 2020 / 04:26

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 01 novembar 2018 16:14

Somborska premijera

filma "Krv"

Miroslava Stojisavljevića

 

video prilog

U Studiju 99, u Narodnom pozorištu Sombor, održana je premijera filma "Krv". Prisutna publika je tokom 45 minuta mogla da uživa u ovom bezbudžetnom filmu koji je sniman u Apatinu, Somboru, Novom Sadu i Beogradu.

Tema za film "Krv" je nastala prema istoimenoj priči poznatog pisca Gorana Skrobonje. Priča je za potrebe ovog filma adaptirana, pa smo iz tog razloga pitali Skrobonju kako je zadovoljan urađenim poslom vezanim za scenario.

Prema rečima producentra i režisera filma Miroslava Stojisavljevića, veliku podršku dao im je Opštinski kulturni centar iz Apatina. Danijela Obradović, direktorka ustanove za televiziju Sreće ističe na koji je način Kulturni centar pomogao snimanju ovog filma.

Glavnu glumicu filma, Tijanu Božinovski, pitali smo da li je tokom snimanja filma očekivala da će finalni proizvod tako izgledati na velikom platnu.

Miroslav Stojisavljević, pored toga što je bio producent i režiser, uradio je kompletnu muziku za potrebe filma. Od Stojisavljevića smo saznali dalje planove sa ovim filmskim ostvarenjem.

 

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .