20 08 2018 / 01:38

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right


Saobraćaj u Somboru PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 13 avgust 2018 00:00

 

 

SAOPŠTENjE O STANjU BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PODRUČJU POLICIJSKE UPRAVE U SOMBORU U PERIODU OD 6. 08.do 12.08.2018. GODINE


 

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 15 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i devet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i tri osobe lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede.  U opštini Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač. Napisano 57 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 388 prekršajnih naloga.  Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja, neustupanje prvenstva prolaza i vožnja pod dejstvom alkohola.

 


REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Telečka

Cerade Despotović

MILANO HOME

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .