26 06 2017 / 17:33

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right


САОБРАЋАЈ У СОМБОРУ ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 26 јун 2017 00:00

 

 

САОПШТЕЊЕ О СТАЊУ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ПОДРУЧЈУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ У ПЕРИОДУ ОД 19.06. - 25.06.2017. ГОДИНЕ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је осам саобраћајних незгода. У саобраћајним незгодама шест особа је задобило лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су 4 возача.

На територији града Сомбора евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.На подручју општине Апатин евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.На подручју општине Оџаци евидентирана је једна саобраћајна незгода. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.У општини Кула евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима су две особе задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.Написана 93 захтева за покретање прекршајног поступка и издато 355 прекршајних налога. Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неприлагођена брзинa.

 


РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

MeteorCommerce

Robna kuca KIDS

Robna kuca MILANO

Elektro Selenča

Univezitet Dzon Nezbit

Bašta Centar

Pagi FOTO

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .