24 01 2020 / 09:17

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
petak, 21 mart 2014 17:24

ONLINE НЕДЕЉА

 

Сомборска библиотека учествоваће у програму "Online недеље" која се широм Европе организује од 24. до 30. марта, са циљем да се што више људи уведе у свет информационих технологија и стекне е-вештине.

На интернет адресама www.biblioso.org.rs i www.biblionica.rs биће активиран банер "Е-Виртоуз" и бројач учествовања/учесника у " Online недељи". Библиотекари позајмних одељења ће давати упуства о учешћу у " Online недељи", као и о смислу кампање. Корисницима ће бити предочене интернет адресе релевантних сајтова са садржајима из области библиотечко-информационе делатности и дигиталне продукције, као и упуства за коришћење " Online каталога" и водича "Моја библиотека".

У сарадњи са Регионалном привредном комором Сомбор, 27. марта у 12 часова, биће организована радионица "Рачунари и интернет" за наше старије суграђане. Сви заинтересовани могу се пријавити лично на Позајмном одељењу библиотеке у улици Краља Петра Првог . На Дечјем одељењу биће приређене радионице "Безбедан клик" са презентацијом о сигурном коришћењу интернета и друштвених мрежа и "Ебарт – медијски архив" и "Дигитална књига".

Из Градске библиотеке позивају све заинтересоване да узму учешће у "Online недељи" и тиме искористе добробити модерних технологија, те се забаве, уче и комуницирају „Online“.

 

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .