22 09 2019 / 15:02

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 1
LošeNajbolje 
četvrtak, 24 septembar 2015 16:27

“Лоша бесконачност:

прилози социологији”

Слободан Антонић

Rezultat slika za Слободан Антонић

 

 

Промоцију књиге Слободана Антонића “Лоша бесконачност: прилози социологији” организује организује Градска библиотека “Карло Бијелицки”  у петак 25. септембра , у 19 часова, у Свечаној сали Скупштине града Сомбора.

Књигу под називом “Лоша бесконачност: прилози социологији” чине тематски повезане студије српског друштва које је проф др Слободан Антонић објављивао у социолошким публикацијама током четири године које претходне обајвљивању  књиге 2012. године.. Заједничка тема тих студија јесте српско друштво, а писане су тако да се наслањају једна на другу, са идејом да буду заједно и објављене. Студије су биле резултат Антонићевог ангажовања на пројектима “Друштвени актери и друштвене промене у Србији 1990–2010” и “Изазови нове друштвене интеграције у Србији: концепти и актери (бр. 179035)”, који су извођени на Институту за социолошка истраживања Филозофског факултета у Београду.

У програм учествују аутор Слободан Антонић, уредник из Завода за уџбенике мр Слађана Илић, и домаћин вечери  директор сомборске библиотеке Владимир Јерковић.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .