25 08 2019 / 17:12

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 05 jun 2018 15:24

"Dan Laze Kostića"


 

video prilog

 

 

U organizaciji Gradske biblioteke "Karko Bijelicki" i Udruženja građana "Ravangradsko proleće" kod Lazine klupe na Trgu Svetog Đorđa organizovan je "Dan Laze Kostića".

Sve prisutne je pozdravila Nataša Turkić, vd direktora biblioteke "Karlo Bijelcki". Publika je mogla da uživa u numerama koje su izvodili Filip Krempatić, Dušan Nenadić i Vuk Milošević, učenici Muzičke škole "Petar Konjović" sa odseka gitare. Učenik gimnazije "Veljko Petrović", Nikola Paravina, kazivao je Kostićevu najlepšu pesmu "Santa Maria Della Salute", dok je publiku kroz program vodila Tanja Nedeljkov, takođe učenica somborske gimnazije .

Ovogodišnje dobitnice "Venca Laze Kostića" su Vidosava Raič i Gordana Đilas. Svoje utiske za kameru televizije Sreće prenela je Vidosava Raič.

Istog dana u popodnevnim satima u Sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke "Karlo Bijelicki" održano je predstavljanje zbirke pesama "Pravo na konfete" Duška Novakovića. Nešto više o zbirci pesama rekao nam je sam autor.

Novaković ističe da je Sombor jedan od lepših gradova u Srbiji, da je ovde služio vojsku, ali i da ga za Sombor veže jedno lepo prijateljstvo.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .