23 07 2019 / 12:24

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 24 decembar 2014 16:36

Уметнички студио

УГ „Буњевачко коло“

 

 

Изложба дечијих радова, насталих на Другој дечијој ликовној колонији и на радионицама Уметничког студија УГ „Буњевачко коло“ Сомбор, отворена је у уторак, 23. децембра, у галеријском простору Буњевачке куће. Отварању изложбе присуствовао је и др Зоран Парчетић, члан Градског већа задужен за здравствену и социјалну заштиту.

Своје радове изложило је седамдесетак младих уметника. Током последњих годину дана кроз Студио је прошло укупно 142 детета. Друга дечија ликовна колонија одржана је 30. августа на салашу мр Ђуре Бошњака у Градини, када су се деца из Уметничког студија дружила и цртала са децом из Ликовне креативне радионице Апатин, коју води Љиљана Павковић.

Полазници студија припремили су и краћи програм пред само отварање изложбе. Присутне су кроз програм водили Ива Хајнал и Страхиња Першић, док су у музичком делу програма наступили Јована Марковић, гитара, Марија Кукурузар, флаута и Зорана Иђушки, сопран. На крају програма, ментори су деци припремили изненађење у виду пакетића и Деда Мраза. Изложбу је пратио изузетан каталог, чији дизајн је урадио Дејан Подлипец Декс.

Пројекат Друге дечије ликовне колоније омогућио је Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне заједнице, као Градска управа Града Сомбора

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .