11 12 2018 / 02:31

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 21 avgust 2017 14:42

УМЕТНИЧКИ СТУДИО СОМБОР ЦРТАО У

ЕТНО КУЋИ "ЈЕЛЕНА" У БЕЗДАНУ

Након учешћа на манифестацији „Дани Дес Артса“, 15 полазника Уметничког студија Сомбор добило је као награду посету Етно кући „Јелена“ у Бездану у недељу, 20. августа. Млади уметници су у овај занимљив и несвакидашњи амбијент понели цртачки прибор и цртали предмете који се налазе око њих, како би те радове поклонили својим љубазним домаћинима Мићи и Анђи.

Домаћини су учинили да се уметници осећају пријатно у Етно кући, те је и речено на самом почетку „да избаце напоље сав стид, срам и уздржаност“. Упркос киши, атмосфера је била стваралачка, те су настала изузетна уметничка дела.

Пре самог ручка, на крају мале ликовне колоније, власник кафића „Дес Артс“ и идејни творац „Дана Дес Артса“, Микан Радосављевић, припремио је награде за три најуспешнија уметника који су стварали за време манифестације. Прву награду добио је Данијел Коловић, другу Хана Икач, а трећу награду Миљана Ловренов.

Круна дружења била је торта Уметничког студија Сомбор, дело Катарине Коловић, као поклон и подстицај на даље успешно стварање. Ова мала колонија у Етно кући „Јелена“ само је почетак сарадње, јер је у договору са домаћинима договорена нова сарадња за наредну годину.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .