23 03 2019 / 22:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 21 avgust 2017 14:42

УМЕТНИЧКИ СТУДИО СОМБОР ЦРТАО У

ЕТНО КУЋИ "ЈЕЛЕНА" У БЕЗДАНУ

Након учешћа на манифестацији „Дани Дес Артса“, 15 полазника Уметничког студија Сомбор добило је као награду посету Етно кући „Јелена“ у Бездану у недељу, 20. августа. Млади уметници су у овај занимљив и несвакидашњи амбијент понели цртачки прибор и цртали предмете који се налазе око њих, како би те радове поклонили својим љубазним домаћинима Мићи и Анђи.

Домаћини су учинили да се уметници осећају пријатно у Етно кући, те је и речено на самом почетку „да избаце напоље сав стид, срам и уздржаност“. Упркос киши, атмосфера је била стваралачка, те су настала изузетна уметничка дела.

Пре самог ручка, на крају мале ликовне колоније, власник кафића „Дес Артс“ и идејни творац „Дана Дес Артса“, Микан Радосављевић, припремио је награде за три најуспешнија уметника који су стварали за време манифестације. Прву награду добио је Данијел Коловић, другу Хана Икач, а трећу награду Миљана Ловренов.

Круна дружења била је торта Уметничког студија Сомбор, дело Катарине Коловић, као поклон и подстицај на даље успешно стварање. Ова мала колонија у Етно кући „Јелена“ само је почетак сарадње, јер је у договору са домаћинима договорена нова сарадња за наредну годину.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Total Popust 50%

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Buducnost Srbije

Pergamona Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .