20 01 2019 / 21:14

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 11 jul 2018 15:27

„Somborski salon 2018“

i „Art Okupacija“

 

 

 

Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor  i ovoga leta organizuje nekoliko programa koji će obogatiti kulturnu ponudu Grada. „Kulturno leto“ u našem Gradu obeležiće nova smotra somborskog slikarstva - „Somborski salon 2018“, kao i „Art Okupacija“, drugo izdanje festivala studenata umetničkih akademija iz zemlje i regiona.

„Kulturno leto 2018“ započelo je otvaranjem izložbe slika umetnika Ljubiše Đurića, pod nazivom „Radjanje“ koja će biti aktuelna do 28. jula. Nakon toga, 31. Jula u Galeriji će biti otvorena samostalna izložba Danijele Tasić Cvetković, prošlogodišnje pobednice „Somborskog salona“.

Tradicionalni „Somborski salon“, na kome će biti prezentovano likovno stvaralaštvo somborskih umetnika, biće otvoren 21. avgusta i trajaće do 8. septembra. O uslovima konkursa možete se informisati na oficijalnom sajtu i facebook stranici Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor.

Krajem avgusta održaće se 2. festival studenata umetničkih akademija iz zemlje i regiona, „Art Okupacija“. Somborska publika će biti u prilici da uživa u dramskim, muzičkim, filmskim i likovnim programima na više lokacija u Gradu. Pored centralnih programa, biće organizovani i prateći programi – predavanja, radionice i svirke.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .