17 07 2019 / 01:28

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 11 jul 2018 15:27

„Somborski salon 2018“

i „Art Okupacija“

 

 

 

Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor  i ovoga leta organizuje nekoliko programa koji će obogatiti kulturnu ponudu Grada. „Kulturno leto“ u našem Gradu obeležiće nova smotra somborskog slikarstva - „Somborski salon 2018“, kao i „Art Okupacija“, drugo izdanje festivala studenata umetničkih akademija iz zemlje i regiona.

„Kulturno leto 2018“ započelo je otvaranjem izložbe slika umetnika Ljubiše Đurića, pod nazivom „Radjanje“ koja će biti aktuelna do 28. jula. Nakon toga, 31. Jula u Galeriji će biti otvorena samostalna izložba Danijele Tasić Cvetković, prošlogodišnje pobednice „Somborskog salona“.

Tradicionalni „Somborski salon“, na kome će biti prezentovano likovno stvaralaštvo somborskih umetnika, biće otvoren 21. avgusta i trajaće do 8. septembra. O uslovima konkursa možete se informisati na oficijalnom sajtu i facebook stranici Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor.

Krajem avgusta održaće se 2. festival studenata umetničkih akademija iz zemlje i regiona, „Art Okupacija“. Somborska publika će biti u prilici da uživa u dramskim, muzičkim, filmskim i likovnim programima na više lokacija u Gradu. Pored centralnih programa, biće organizovani i prateći programi – predavanja, radionice i svirke.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .