13 12 2018 / 22:30

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 03 decembar 2018 16:49

10. Međunarodni festival

vina i hrane

„Ravangrad Wine Fest“

 

Tradicionalni 10. Međunarodni festival vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ održan je u subotu u salama „Sokolskog doma“ i Mađarske građanske kasine.

U vremenu od 12 do 21 čas somborci su imali priliku da uz kupljenu ulaznicu, katalog i poklon čašu, degustiraju sve izložene proizvode u obe sale. Turistička organizacija je organizovala i prateći muzički program u kome su učestovovali bendovi: duo „Kum“, „Gitar Art“, „Ruska trojka“ i „Zlatni zvuci“. Takođe, bila su organizovana i predavanja stručnih lica na teme ocenjivanja, kupovine i potrošnje vina, a predstavljeni su i Konkursi Razvojnog fonda Vojvodine.

U toku festivala sve prisutne sa glavne bine, u ime organizatora i Grada Sombora je pozdravio direktor Turističke organizacije Đuro Todorić, a prigodan tekst o vinogradarstvu u ovim krajevima govorili su glumci somborskog Narodnog pozorišta.

Preko 30 vinarija iz cele Srbije bilo je prisutno na ovogodišnjem jubilarnom Festivalu vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“, a njima se priključilo isto toliko Udruženja koja se bave proizvodnjom domaće hrane, mesnih proizvoda, sireva, meda, kolača i slično.

Prema rečima organizatora ovogodišnji festival je premešten u sale bliže centru Grada kako bi što više posetilaca lakše do njega. To se pokazalo kao dobar potez, jer posebno u večernjim časovima obe sale su bile izuzetno posećene.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .