18 09 2019 / 03:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 
ponedeljak, 03 februar 2014 17:19

СРБИЈА И СОМБОР

У РИТМУ ЕВРОПЕ

„Србија у ритму Европе“ је тренутно највећа дечја манифестација у Србији. Манифестација је намењена  деци у основним и средњим школама. Осмишљена је у складу са Европском повељом о учешћу младих у животу на општинском и регионалном нивоу, Белом књигом ЕУ о младима, Националном стратегијом за младе Републике Србије и Акционим планом политике за младе у Војводини. Успешно се спроводи већ неколико година у Србији . Ове године прилику за учешће добили су и сомборски школарци. Деци се омогућује едукација у 4 секције: хор, модеран плес, фолклор и соло певање. Затим такмичење, одлазак на завршну приредбу, путовања дружење са учесницима “Првог гласа Србије” и још много тога.

Градска управа Сомбор је препознала значај овог пројекта за Сомбор и са свим расположивим капацитетима подржава и подржаће ову манифестацију истакао је градоначелник Немања Делић.

Највише радости деци је донела посета учесника “Првог гласа Србије 2013” ,Бориса Петровића. Борис је био изненађен енергијом деце коју среће на оваквим сусретима И признаје да му прија оваква обавеза да додатно подржава децу Србије да учествују у овом пројекту..

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .