22 09 2019 / 15:02

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 04 februar 2014 16:39

„ИЛУСТРОВАНА ЕНЦИКЛОПЕДИЈА

РОК МУЗИКЕ У ВОЈВОДИНИ 1963-2013

Градска библиотека „Карло Бијелицки“ организује у среду, 5. фебруара, на Дечјем одељењу од 19 сати промоцију књиге „Илустрована енциклопедија рок музике у Војводини 1963-2013“, аутора Богомира Богице Мијатовића коју је објавила издавачка кућа “Свич”.

Енциклопедија је плод дугогодишњег истраживачког рада аутора, који је своје вишедеценијско искуство употпунио сведочењима бројних аутора који су последњих пола века учествовали у стварању и развоју рок културе у Војводини.

На више од 300 страна су обједињени сви најважнији рокенрол бендови и аутори у Војводини у протеклих 50 година.„Илустрована енциклопедија рок музике у Војводини 1963-2013“ је велико путовање кроз музику, људе, датуме, судбине, клубове, гитаријаде, фестивале, издаваче, које осветљава једно доба са мање знаним, а драгоценим причама.

О енциклопедији ће говорити Предраг Новковић, Бранислав Плавшић и аутор Богомир Богица Мијатовић . Домаћин програма биће Владимир Јерковић, а модератор Тивадар Фараго. У оквиру промоције публици ће бити понуђена Енциклопедија по промотивној цени.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .