20 01 2020 / 21:28

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 27 maj 2014 16:05

„GREEN TOWN JAZZ FEST 2014“ - 20.- 21.ЈУН 2014.

Културни центар „Лаза Костић“ најавио је на данашњој конференцији за медије „Green town jazz Fest 2014“ који ће бити одржан 20. и 21. јуна у пешачкој зони Змај Јовине улице. Отварање фестивала почеће изложбом слика Анрија Матиса. На овогодишњем „Green town jazz festu“ наступиће познати уметници и музички састави овог музичког правца, као што је „Александар Бахун Qуартет“, „Васил Хаџиманов Банд“, „Тања Сенић Септет“, „The Hat Matters“, „Александар Дујин Оrcehstrа“, а свој први наступ имаће и новоосновани оркестар Музичке школе „Петар Коњовић“ који чине професори и ученици ове школе.

Конференција за медије одржана је у Великој Сали Културног центра, која је у фази реновирања, а за коју је у плану да буде отворена крајем ове године. На данашњој конференцији за медије представљен је и програм Културног центра за мај и јун.

У недељу 1. јуна у плану је, сада већ традиционално, осликавање Трга светог Тројства, на коме ће се ове године наћи слика Анри Матиса, „Матисс јазз“. „Ноћ музеја 2014“, која је због ванредне ситуације у држави отказана, биће одржана у суботу 7. јуна. У оквиру „Ноћи музеја“ у Галерији Културног центра „Лаза Костић“ биће отворена изложба „Мајстори светске еротске фотографије“. Изложба фотографија „Шетња кроз Америку“ биће отворена од 6. јуна до 6. јула на Тргу цара Уроша, испред Жупаније.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .