17 11 2018 / 04:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 11 jun 2018 15:02

10 godina

Plesnog Kluba

Ronda

 

Video prilog

 

 

Velikim besplatnim koncertom Plesni klub “Ronda“ obeležio je deset godina od osnivanja. Prvi klub ove vrste u Somboru osnovali su 2008 godine licencirani treneri Lado Božić i Milena Trifunov. Od osnivanja do danas klub je postao član Sportskog saveza Grada Sombora, Plesnog saveza Vojvodine i Nacionalnog plesnog  saveza Srbije.

Somborci su imali priliku da vide sve članovi ovog Kluba, i da uživaju u brojnim latino-američkim, standardnim i društvenim plesovima u izvođenju kako rekreativnih plesača svih uzrasta tako i takmičara koji donose priznanja sa svih takmičenja u kojima učestvuju širom Srbije i Regiona.

Potrebno je istaći da je “Ronda” sa svojim igačima i plesovima redovan partner u organizaciji kulturnih manifestacija pod pokroviteljstvom Grada Sombora i Turističke organizacije. Ova  svečanost  bila je prilika da se “Ronda” zahvali Mesnim zajednicama Selenča i Nova Selenča u čijim prostorijama vežbaju plesači, zatim Osnovnim školama “Miroslav Antić” Čonoplja, “Avram Mrazović” Sombor, “Žarko Zrenjanin” Apatin kao i vrtiću “Mali Princ” na dosadašnjoj uspešnoj saradnji. Takođe zahvalnost je upućena i Turističkoj organizaciji Sombor, Sportskom centru “Soko”, Sportskom savezu Sombor kao i medijima “Somborskim Novinama” i Televiziji Sreće.

Skoro dva sata publika je uživala u plesnim tačkama i sada je svima jasno zašto pored epiteta “sportski” Grad Sombor sa pravom mnogi zovu i “Grad plesa”.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .