17 09 2019 / 21:56

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 11 jun 2018 15:02

10 godina

Plesnog Kluba

Ronda

 

Video prilog

 

 

Velikim besplatnim koncertom Plesni klub “Ronda“ obeležio je deset godina od osnivanja. Prvi klub ove vrste u Somboru osnovali su 2008 godine licencirani treneri Lado Božić i Milena Trifunov. Od osnivanja do danas klub je postao član Sportskog saveza Grada Sombora, Plesnog saveza Vojvodine i Nacionalnog plesnog  saveza Srbije.

Somborci su imali priliku da vide sve članovi ovog Kluba, i da uživaju u brojnim latino-američkim, standardnim i društvenim plesovima u izvođenju kako rekreativnih plesača svih uzrasta tako i takmičara koji donose priznanja sa svih takmičenja u kojima učestvuju širom Srbije i Regiona.

Potrebno je istaći da je “Ronda” sa svojim igačima i plesovima redovan partner u organizaciji kulturnih manifestacija pod pokroviteljstvom Grada Sombora i Turističke organizacije. Ova  svečanost  bila je prilika da se “Ronda” zahvali Mesnim zajednicama Selenča i Nova Selenča u čijim prostorijama vežbaju plesači, zatim Osnovnim školama “Miroslav Antić” Čonoplja, “Avram Mrazović” Sombor, “Žarko Zrenjanin” Apatin kao i vrtiću “Mali Princ” na dosadašnjoj uspešnoj saradnji. Takođe zahvalnost je upućena i Turističkoj organizaciji Sombor, Sportskom centru “Soko”, Sportskom savezu Sombor kao i medijima “Somborskim Novinama” i Televiziji Sreće.

Skoro dva sata publika je uživala u plesnim tačkama i sada je svima jasno zašto pored epiteta “sportski” Grad Sombor sa pravom mnogi zovu i “Grad plesa”.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .