23 09 2019 / 23:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
utorak, 04 februar 2014 16:41

ДИПЛОМСКА РАД ЈАНЕ МАРИЧИЋ

- 500 ПРЕМИЈЕРА

У СОМБОРСКОМ ПОЗОРИШТУ

Премијера представе „Курве“ Грегори Берка у режији Јане Маричић биће одиграна у петак, 7. фебруара, на Малој сцени, са почетком у 20 сати. Ово је трећа премијера у сезони 2013/2014. а 500 уопште на сомборској позоришној сцени.

Представа је дипломско дело младе режисерке Јане Маричић и реч је о праизведби комедије шкотског писца у преводу Оливере Миленковић. Композитор представе је Божидар Обрадиновић, сценограф Јована Граховац, костимограф Мирна Илић и драматург Тијана Марковиновић. У представи играју Нинослав Ђорђевић, Миљан Прљета, Милијана Макевић и Милица Трифуновић.

Млада режисерка из Београда сматра да је одабрала изузетно место и праву екипу за њен режисерски првенац. Ова средина и амбијент су учинила да без много стреса а са много уживања одради свој дипломски рад.

Глумачку екипу чини млађи део сомборског ансамбла који се лако уклопио у савремени и веома изазовни текст и рад са младом режисерком којој је ово прва режија. Сви су мишљења да су направили добру представу која никог неће оставити равнодушног.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .