21 01 2020 / 17:32

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 12 avgust 2019 15:53

Pozorište "Stevan Sremac"
iz Crvenke dominiralo
na festivalu u Trebinju

Predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić upriličio je u svečanoj sali opštine Kula prijem za predstavnike ansambla pozorišta „Stevan Sremac“ iz Crvenke, povodom apsolutne pobede na 62. Festivalu festivala u Trebinju i osvajanju šest zlatnih maski na istom.

Tom prilikom, predsednik opštine je istakao da je to najveći uspeh, kako pozorišta, tako i same opštine, koja je postala prepoznatljiva kao centar amaterskog pozorišta. On je naglasio da će lokalna samouprava nastaviti infrastrukturna ulaganja u Domove kulture, kao što je nabavka nove opreme i uređenje prostora i najavio nove aktivnosti za vreme održavanja Republičkog festivala amaterskih pozorišta Srbije.

Zoran Radulović, glavni protagonista predstave, zahvalio se predsedniku opštine na prijemu ali i publici u Trebinju, koja je predstavu „Slučajna smrt jednog anarhiste“ proglasila za najbolju. On je istakao da je iznenađenje bilo osvajanje šest zlatnih maski, jer se to nikada nije dogodilo od obnavljanja Festivala.

Direktor pozorišta, Milan Vujaković, rekao je da je izuzetno srećan i zadovoljan i ističe da je očekivao ovakav rezultat, jer je video koliko su posvećenosti i ljubavi glumci uložili u ceo projekat.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .