21 08 2017 / 08:36

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right

       ТВ АНКЕТА

Ваши омиљени ТВ прилози?
 
Програмска шема РТВ "СРЕЋЕ"
programska_shema_rtv_srece_sombor.png

Гледајте нас преко :

  • „СББ“ СОМБОР – канал S 32
  • ИП ТВ канал 528

Програм РТВ „СРЕЋЕ“ намењен је свим генерацијама, ђацима и студентима, радном становништву, потрошачкој популацији, пословним људима, пољопривредницима.

Основа програма су квалитетна народна и забавна музика, важне градске вести, сервисне информације, вести из културе и спорта, едукативни садржаји, дечији програми, презентација још неафирмисаних музичких стваралаца, културно-уметничких друштава и других школских и културних институција, удружења грађана и хобиста.

Важан део програма су и информације о привредним кретањима, стању у пољопривреди и настојањима која се чине на што бржем постизању стандарда у разним областима на путу ка Европи.

Из месеца у месец РТВ мења своју програмску понуду. Путем Интернета моћи ћете директно да пратите наш телевизијски програм, а за поједине емисије из наше продукције биће омогућено и одложено гледање. Ту је и наш „подкаст“ сервис, за најверније гледаоце, који желе да одабране емисије сачувају у својој приватној архиви.

Очекујемо Ваше оцене, питања, предлоге!

Поред прегледа недељног програма на посебним страницама имате могућност да сазнате појединости о емисијама, филмовима и серијама које емитујемо.

 

Информативна емисија „ВЕСТИ емитују се сваког радног дана

од 9, 11, 12, 16:30, 17:30, 19:30 и 22:30 часова.Субота и недеља 11,30 и 17 часоваАуторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .