22 01 2019 / 16:48

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
23.1.2014.СЕЦ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 23 januar 2014 17:45

СОМБОРСКИ ЕДУКАТИВНИ ЦЕНТАР

НА ПРЕДСТАВЉАЊУ НОВОГ ПРОГРАМА

ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ

Приказује се Delegacija Srbije.jpg

Потпредседник “Сомборског едукативног центра” Драган Никодијевић био је члан делегације Србије на „Инфо дану” о новом ЕУ програму за образовање, тренинг, омладину и спорт “ЕРАСМУС ПЛУС” који је одржан  крајем прошле недеље у престоници Грчке, Атини. Циљ “Инфо дана” је био да представницима образовног и омладинског сектора представи нови програм и могућности за сарадњу отворених земаља Западног Балкана.

Делегацију је чинило 15-так чланова представника Канцеларија за младе, омладинских организација и организација за младе, као и представници Министарства омладине и спорта Србије. Сем представника Србије, учесници конференције су били и представници свих земаља Западног Балкана. Током Инфо дана присутнима су представљени оквир и стратегија проширивања ЕУ, као и све новине и могућности у оквиру “ЕРАСМУС ПЛУС” програма за младе Србије, Босне и Херцеговине, Македоније и Косова у складу са Резолуцијом 1244.

Србија је тренутно на средњем нивоу партиципације у програму “ЕРАСМУС ПЛУС”, који јој омогућава партнерство на пројектима организација из програмских земаља и учешће у отвореном методу координације, и у случају поновног отварања Прозора за Западни Балкан, организацијама из Србије  ће се опет указати могућност директног аплицирања, подношењем пројектних предлога надлежном телу у Бриселу.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .