24 09 2019 / 11:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
11.2.2014. ПРИВРЕДНИ САВЕТ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 11 februar 2014 16:44

ПРИВРЕДНИ САВЕТ

ИНФОРМИСАН О ПРОЦЕСУ ИЗРАДЕ

СТРАТЕГИЈЕ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА

ГРАДА СОМБОРА


Чланови Привредног савета Града Сомбора информисани су протеклих дана  о процесу израде Стратегије одрживог развоја града Сомбора 2014-2020 године.

Састанку Привредног савета председавао је Илија Маричић, а присуствовали су: Немања Делић, градоначелник града Сомбора, Васа Релић, заменик градоначелника, Савка Влашкалић, Владимир Сабадош, Страхиња Шљукић и Владислав Кронић, начелник Одељења за привреду Градске управе града Сомбора.

Мр Михаел Плац, шеф Одсека за локални економски развој Одељења за привреду Градске управе града Сомбора и члан пројектног тима у изради Стратегије одрживог развоја информисао је чланове Привредног савета да је прва фаза израде Стратегије у завршној фази. Плац је навео да се Стратегија састоји из три дела: самог текста стратегије, профила заједнице и акционих планова.

У првој фази израде стратегије прикупљени су подаци који су релевантни за израду профила заједнице и ситуациону анализу и овај процес је у великој мери завршен. Више од 80 особа укључено је у израду стратегије и то у оквиру радних група – навео је Плац и информисао чланове Привредног савета и о проблемима са којима су се суочавали приликом израде Стратегије одрживог развоја града Сомбора 2014-20120 године.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .