23 09 2019 / 20:55

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
17.2.2014. СЕЦ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 17 februar 2014 17:10

СОМБОРСКИ ЕДУКАТИВНИ ЦЕНТАР

- 5 ГОДИНА


Удружење „Сомборски едукативни центар“ обележило је у петак 14. фебруара јубилеј 5 година од свог оснивања.

У просторијама удружења чланови, партнери и сарадници из локалне заједнице подсетили су се како је тачно пре 5 година почето са инцијативом младих људи, стручњака за рад са децом и неколико студената  да се покрене волонтерски програм  за помоћ деци у учењу и креативном провођењу слободног времена.

Најпознатији програм „Сомборског едукативног центра“ „Школа добре воље“ је захваљући подршци Града Сомбора заживео у пролеће 2010. године, а захваљујући ентузијазму многобројних волонтера и активиста, у њему је до данас узело учешће више од  200 деце и волонтера/ки.

У међуврену су покренуте многобројне програмске активности за децу и младе, од којих су најзначајнији тренинзи за тренере, обуке за вршњачке едукаторе, Клуб за децу и младе, дечја драмска секција, волонтерске акције уређења јавних простора за децу и младе итд.

Сомборски едукативни центар“ је данас значајан ресурс за креирање и јавно заговарање унапређивања јавних политика од значаја за децу и младе од локалног до националног нивоа, акредитован за Европски волонтерски сервис, чланица свих националних мрежа организација за децу и младе, поседује акредитацију за унапређење и примену стандарда квалитета омладинског рада асоцијације НАПОР и броји више од 80 већином младих регистрованих чланова, од којих је више 40 активно

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .