16 11 2019 / 02:09

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
20.2.2014. ЛЕМЕШКИ КУЛЕН PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 20 februar 2014 16:45

„ЛЕМЕШКИ КУЛЕН“

И „ГАСТРО КЛУБ“


Удружење „Лемешки кулен“ из села Светозар Милетић организује   манифестацију припреме и прављења традиционалног лемешког кулена и осталих прерaђевина од свињског меса која ће се одржати у петак 21. фебруара у Светозару Милетићу.Тим поводом, а у оквиру ИПА пројекта ''Гастро клуб'', чланови трећег по реду ''Гастро каравана'' ће бити присутни и дегустирати производе у периоду од 9 до 16 часова.

Као једна од бројних активности у склопу ИПА пројекта ''Гастро клуб'' је ''Гастро караван'' ће и у наредним месецима бити присутан на неколико манифестација које имају за циљ промоцију гастрономске и туристичке понуде.

Да подсетимо пројекат Мађарко-Српски гастрономски пословни клуб ''Гастро клуб'' у склопу ИПА Програма прекограничне сарадње има за циљ стварање гастрономског пословног клуба, како би његови чланови са обе стране границе, успешније развијали међусобне односе у тој области. ''Гастро клуб'' је пројекат који суфинансира Европска унија, а реализују га Окружна трговачко-индустријска комора Бач-Кишкун са локалним партнером Окружном самоуправом Бач-Кишкун иРегионална привредна комора Сомбор са партнером Средњом економском школом из Сомбора. Вредност пројекта износи 194.298,00 евра и траје до краја јуна 2014. Године

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .