28 01 2020 / 05:40

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
5.3.2014. ГРАДСКО ВЕЋЕ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 06 mart 2014 17:06

107. СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА

Актуелна ситуација у ЈКП „Енергана“ била је прва тачка дневног реда који су размотрили чланови Градског већа на 107. седници, одржаној 05. марта 2014. године. Одлучено је да се именује радна група која ће сагледати постојеће дуговање имеђу ЈКП „Енергана“ и „Сомбор-гас“ д.о.о., а ради изналажења конкретног предлога за дугорочно решавање међусобних финансијских обавеза за утрошени гас. Чланови радне групе су: Владислав Кронић, представник града Сомбора и начелник Одељења за привреду, Милан Дозет, директор „Енергане“ и Раде Шаша, директор „Сомбор-гаса“.

Чланови Већа прихватили су предлог ЈП „Дирекција за изградњу града Сомбора“ да се заврши пројекат појачаног одржавања Војвођанске улице у Светозар Милетићу. „Дирекцији за изградњу“ је наложено и да обезбеди средства за финансирање израде главног пројекта реконструкције дела Подгоричке улице, као и пројекте рушења старе „Енергане“ са ремедијацијом и објекта у Бездану.

Одлуком Већа обезбеђено је 300.000,00 динара за пружање услуга индивидуалних дефектолошких третмана деци са сметњама у развоју, а обезбеђено је и 35.000,00 динара за Предшколску установу „Вера Гуцуња“ ради формирања групе на мађарском језику под називом „Учимо мађарски“.

Градско веће усвојило је извештај о раду за  2013. и план рада за 2014. годину Туристичке организације града Сомбора и одлучило о другим питањима из делокруга свога рада.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .