25 08 2019 / 17:18

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
25.3.2014. РАГС PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 25 mart 2014 19:10

РАГС

Развојној агенцији Града Сомбора одобрена су два пројекта, један на конкурсу Покрајинског секретаријата за спорт и омладину а други на конкурсу Министарства културе и информисања за суфинансирање пројеката у области савременог стваралаштва.

Развојна агенција града Сомбора аплицирала је на конкурс Покрајинског секретаријата за спорт и омладину за суфинансирање организације спортских приредби од интереса за АП Војводину у име Кајакашког клуба “Дунав” Бездан. Назив пројекта је 25. Међународна регата “Бездан” 2014, која се бави промоцијом кајакашког спорта. Покрајински секретаријат за спорт и омладину одобрио средства у износу од 220.000,00  динара.

Развојна агенција града Сомбора аплицирала је и на конкурс Министарства културе и информисања за суфинансирање пројеката у области савременог стваралаштва, у име Српског културно-уметничког друштва “Извор”. Назив пројекта је „Коло око равнице“ која се бави побољшањем квалитета културног живота у Станишићу. Министарство културе и информисања одобрило средства у износу од 50.000,00  динара.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .