23 07 2019 / 12:19

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
26.3.2014. МУЗЕЈ -ШКОЛА PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 26 mart 2014 16:47

ШОСО "ВУК КАРАЏИЋ" СОМБОР

40 ГОДИНА

40 година специјалне едукације и рехабилитације у Школи за основно и средње образовање са домом „Вук Караџић“ из Сомбора је тема нове изожбе у Градском музеју у Сомбору која ће бити отворена у четвртак, 27.марта у 18.00 сати.

На изложби ће бити представљен историјат школе, кроз документа и фотографије, достигнућа и признања, учила и помоћна наставна средства. Велик број фотографија и дечијих ликовних радова илустроваће богат историјат ове установе. Школа за основно и средње образовање са домом „Вук Караџић” је комплексан центар који повезује рану детекцију и третман, предшколско, школско васпитање и образовање деце и омладине са сметњама и тешкоћама у развоју, специјалну едукацију, рехабилитацију и радно ангажовање омладине и одраслих особа са сметњама, тешкоћама и инвалидитетом, сервисне услуге установе у виду пружања свих врста подршке и помоћи из области специјалне едукације и рехабилитације ученицима, наставницима, родитељима и особама са инвалидитетом из шире средине. Области рада у оквиру школе и дома: Саветовалиште за рани развој детета; Предшколско васпитање и образовање; Основна школа; Средња школа; Продужени боравак за ученике основне школе; Дом ученика школе; Обавезне ваннаставне индивидуалне активности; Дневни боравак за лица са сметњама у развоју; Пружање додатне подршке у образовању; Кућна настава.

Изложба ће бити отворена до 4 априла ове године а истим поводом се припрема и свечаност која ће бити одржана у уторак 1 априла у Народном позоришту у Сомбору са почетком у 13 сати.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

MeteorCommerce Otkup 2019.

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Hair by Dusica

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .