24 01 2020 / 08:14

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
14,4,20147, АМК МАГНЕТ PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 14 april 2014 20:03

„ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ“

„Шта знаш о саобраћају“ – Општинско такмичење ученика Основних школа одржано је у суботу 12 априла у Сомбору.

У такмичењу које је организовао Аутомото клуб „Магнет-центар за возила“ Сомбор а чији су покровитељи били Комисија за безбедност саобраћаја Сомбор и Град Сомбор ове године учествовало је 12 екипа са укупно 90 такмичара. Подршку организацији дали су као и сваке године, Јавна и приватна предузећа , „Сигнал“- а доо, Црвени крст Сомбор , Полицијска управа Сомбор, Школска управа Сомбор и Друштво наставника техничког образовања.

На платоу испред Градског базена такмичари су имали полигон спретности и полигон практичног понашања у саобраћају а тестирање ученика обављало се у просторијама Средње економске школе.

Пре почетка такмичења свим учесницима обратили су се прдседник Комисије за безбедност саобраћаја Александар Пиља и начелник Школске управе Сомбор Бирислав Станичков.

(покривања саобраћај и говори Пиља, Станичков)

После прегледавања тестова и бодова сакупљених у практичном делу такмичења подељене су награде најбољима који ће наставити са такмичењем на Окружном које ће бити организовано 11 маја у Кули а кассније можда и на Републичком таккмичењу у Београду. Екипно прво место је заузела ОШ „Братство јединство“ из Сомбора а у појединачној конкуренцији најбољи су били Александра Лазић и Габријела Богнар обе из ОШ „Братство једонство“ Сомбор

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .